Snel kunnen afvallen?

Hoe jij snel kunt afvallen met een Keto dieet!

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
snel kunnen afvallen

Iedereen wil snel kunnen afvallen, maar hoe doe je dat?

Je hebt van alles geprobeerd, je bent minder gaan eten, je hebt veel geld in supplementen gestopt of je hebt een dieet gevolgd maar, het heeft niet de resultaten gegeven die je hoopten.

Het is niet makkelijk om af te vallen, maar met de juiste strategie, hulp en je eigen inzet gaat het je 100% lukken.

In dit artikel ga ik je vertellen hoe jij dit kan doen en hoe jij snel op het gewicht bent waar je van droomt.

Hoe snel kan jij afvallen

Hoe snel iemand afvalt ligt natuurlijk helemaal aan de persoon zelf. maar ook aan wat voor dieet je volgt.

De grote fout die de meeste mensen maken is dat ze bijna niks meer gaan eten en daarom niet lekker in hun vel gaan zitten. Voorkom dit en neem een goed dieet met goede adviezen.

Sommige mensen kopen een voedingsschema of gaan via internet kijken wat ze moeten eten om af te vallen maar, het lukt ze maar niet. Dit kan heel erg frustrerend zijn en een reden om er mee te stoppen maar er zijn andere manieren!

Natuurlijk zal je niet binnen 1 week 10 kilo kwijt zijn maar, als je lang genoeg volhoud krijg jij het resultaat waar je van droomt.

lekker en gezond

Afvallen met de Keto strategie

De Keto strategie, sommigen zullen er al van gehoord hebben sommige nog niet.

De Keto strategie is een ketogeen dieet of ketodieet in het kort en word steeds populairder in Amerika.

Veel studies hebben al aangetoond dat een Ketodieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buik vet te verbranden zonder de hele tijd te controleren of je niet te veel calorieën binnen krijgt.

Wat is een ketogeen dieet

Een ketogeen dieet is de strengste vorm van een koolhydraatarm dieet. Bij een Ketogeen dieet eet je extreem weinig koolhydraten, namelijk 50 gram per dag.

Koolhydraten zijn heel erg belangrijk voor het lichaam, het is namelijk een belangrijke bron van energie. Als je koolhydraten eet breekt je lichaam dit af tot glucose. Glucose heeft je lichaam onder andere nodig om te bewegen en je hersenen kunnen niet zonder dit. Het is dus de brandstof van je lichaam.

Je lichaam slaat glucose op als glycogeen in je lever. Als je een ketogeen dieet volgt komt er bijna geen glucose meer in je lichaam dus gaat het over naar de voorraad. De glucose word steeds minder, omdat de voorraad op raakt en er ook niks meer word aangemaakt. Om toch voldoende brandstof in je lichaam te hebben gaat je lichaam over op vetzuur verbranding. Omdat je lichaam nu vetzuren verbrand ontstaan er ketonen of ketonlichamen. Dit is een ander soort brandstof want, de ketonen vervangen namelijk de glucose.

Is een Ketogeen dieet gezond

Zoals alle andere diëten kan je van een Ketodieet ook afvallen, heel snel afvallen zelfs. Ik hoor dan ook vaak de vraag of het wel gezond voor je is. Dit komt omdat mensen lezen dat het extreem weinig koolhydraten zijn wat je binnenkrijgt. Het is ook een dieet voor een wat minder langere periode. Het Ketogeen dieet is geen dieet wat je de komende jaren gaat aanhouden .Dit dieet volg je doorgaans 12 weken, na deze 12 weken ga je de koolhydraten langzaam weer opbouwen. Als je na dit dieet gelijk alle koolhydraten weer terug brengt in je voedingspatroon, dan kan je gewicht er snel weer aankomen. Bouw het aantal koolhydraten op door 15 gram per week extra te nemen. Als je merkt dat je gewicht toeneemt, stop dan met het toevoegen van de koolhydraten. Je lichaam is er dan gevoelig voor, waardoor je sneller aankomt. .

Waarom een Keto dieet

Een Keto dieet is een hele efficiënte manier van afvallen. Als je nu al aan een dieet zit, maar niet de resultaten behaalt die je had gehoopt of wil je net gaan beginnen met afvallen maar je weet niet zo goed wat de beste manier is om dit te gaan doen, dan is dit de beste manier om snel af te vallen. Bespaar de moeite om allerlei diëten te gaan uitproberen en begin meteen met een Keto dieet.

Hoe moet ik beginnen met een keto dieet

Als je met een Keto dieet begint moet je wel weten hoe en wat. Alles wat je nodig hebt is de ‘”Keto revolutie”. Hierin ga je dag voor dag het dieet volgen en kan je allerlei vragen stellen om jouw doel te behalen. Alles wat je moet weten over een Keto dieet staat hierin!

Streef naar jouw doel en begin meteen met de Keto revolutie!

Hoe jij vandaag al kan beginnen met afvallen!

Je hebt nu gelezen hoe je snel kunt afvallen met de Keto revolutie.

In de Keto revolutie gaat Mitchel van Duuren jou helpen jouw doel te behalen doormiddel van een Keto dieet .

Dit is DE makkelijkste en efficiënte manier om snel te kunnen afvallen.

Klik op de knop hieronder om naar de Keto revolutie te gaan.

Begin nu met afvallen met de Keto revolutie  

Klik op de knop hieronder om naar de Keto revolutie te gaan

Ga naar de Keto revolutie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *