banaan kokos pannenkoekjes zonder bloem

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Deze pannenkoeken is al een heel oud gerecht. het is overgaan van vrienden en familie en steeds meer mensen ontdekken dit gerecht. Nu zijn jullie aan de beurt, je kan dit gerecht gelijk gaan maken want zo moeilijk is het niet. Deze pannenkoeken hebben een lekkere fruitsmaak en je heb er niet zo heel veel ingrediënten nodig. Het is erg lekker om tijdens feestjes te serveren maar het kan ook erg lekker zijn na het sporten.

banaan kokos pannenkoekjes zonder bloem

Wat heb je nodig

  • 3 rijpe bananen
  • 6 eieren, licht losgeklopt
  • 50 g gedroogde kokosrasp, plus extra voor eroverheen
  • 150 g bosbessen
  • Een halve theelepel kaneel, voor eroverheen
  • 2 theelepels kokosolie, om in te bakken

Prak de bananen fijn met een vork. Doe ze in een middel grote mengkom en begin met het kloppen van de eieren, doe nu ook de kokos erdoor. Voeg de bosbessen toe ( je kan er ook een paar bewaren om later erop te leggen) en roer erdoorheen. Verhit de kokosolie in een koekenpan van 25 cm met antiaanbaklaag. Schep er 2/3 eetlepels in voor elke pannenkoek. Keur de pannenkoeken voorzichtig om als de bovenkant niet meer vloeibaar is en de onderkant goudbruin is. Dit duurt ongeveer 2 minuten en daarna bak je da andere kant ongeveer 1 minuut. Stapel de pannenkoeken op en gooi de overgebleven bessen er over heen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *